Newsletter Personalizat

Cel mai customizabil newsletter pe care l-ati vazut!

Newsletterul reprezinta cea mai utilizata tehnica de informare in mediul online. Primim zeci de newslettere lunar. Unele solicitate, altele nesolicitate. Nu le citim pe toate din diverse motive: nu avem timp, nu ne intereseaza informatiile prezentate sau, de cele mai multe ori, informatiile prezentate nu sunt cele pe care ni le dorim.

Numele dvs:
Prenumele dvs:
Adresa E-Mail:
Frecventa E-Mailuri: E-Mail Zilnic - Expediat zilnic. Include calendarul zilnic si sinaxarul zilnic;
E-Mail Saptamanal - Include calendarul pe o saptamana;
E-Mail Lunar - Expediat pe data de 1. Include calendarul pe o luna;
E-Mail Zile Importante - Expediat doar de sarbatorile importante.
 Aboneaza-te 

Calendar-Crestin-Ortodox.Ro va pune la dispozitie un script de abonare la newsletter personalizat. Utilizand acest script, puteti prelua controlul asupra modului in care arata newsletterului dvs.

Puteti alege una din urmatoarele variante:

  • E-Mail Zilnic - Primiti calendarul pe e-mail zilnic. Calendarul include si sinaxarul pentru ziua respectiva.
  • E-Mail Saptamanal - Primiti un singur e-mail pe saptamana, in ziua de luni, cu calendarul pentru saptamana curenta.
  • E-Mail Lunar - Primiti un singur e-mail pe luna, pe data de 1, cu calendarul pentru luna curenta.
  • E-Mail Zile Importante - Te ajuta sa nu pierzi nicio sarbatoare importanta. Primesti e-mailuri DOAR in zilele in care in calendar exista sarbatori cu cruce rosie.
Toate e-mailurile sunt expediate in cursul noptii, asadar atunci cand deschideti calculatorul pentru prima oara veti fi instiintat daca urmeaza o sarbatoare.

Incercam in mod continuu sa oferim vizitatorilor nostri informatiile pe care acestia le doresc, motiv pentru care suntem deschisi pentru idei noi. Daca doriti sa ne propuneti o noua varianta pentru expedierea de e-mailuri, o puteti face pe adresa de e-mail din subsolul paginii.

Trimite pe Yahoo Messenger  Scrie pe Facebook  Scrie pe Twitter

Afiseaza Calendar

Luna:
Anul:


Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 11 in /home/calendar/public_html/includes/boxes/calendar_azi.php on line 62

Calendarul Zilei


In aceasta luna, in ziua a optsprezecea, pomenirea Sfantului Mucenic Leontie, si a celor impreuna cu dansul, Ipatie si Teodul.

Sfintii Mucenici Ipatie, Leontie si Teodul erau soldati romani. Leontie, grec de origine, era comandant de armata in orasul fenician Tripoli, pe vremea imparatului Vespasian (70-79), fiind respectat pentru curajul sau, bunul simt si virtutea de care dadea dovada. Cand imparatul l-a numit pe senatorul roman Adrian guvernator al districtului f[..]

Citeste Mai Departe

Alege Data Sinaxar

Ziua:
Luna:
Anul:

Spune si Altora

Trimite pe Yahoo Messenger  Scrie pe Facebook  Scrie pe Twitter