Newsletter Personalizat

Cel mai customizabil newsletter pe care l-ati vazut!

Newsletterul reprezinta cea mai utilizata tehnica de informare in mediul online. Primim zeci de newslettere lunar. Unele solicitate, altele nesolicitate. Nu le citim pe toate din diverse motive: nu avem timp, nu ne intereseaza informatiile prezentate sau, de cele mai multe ori, informatiile prezentate nu sunt cele pe care ni le dorim.

Numele dvs:
Prenumele dvs:
Adresa E-Mail:
Frecventa E-Mailuri: E-Mail Zilnic - Expediat zilnic. Include calendarul zilnic si sinaxarul zilnic;
E-Mail Saptamanal - Include calendarul pe o saptamana;
E-Mail Lunar - Expediat pe data de 1. Include calendarul pe o luna;
E-Mail Zile Importante - Expediat doar de sarbatorile importante.
 Aboneaza-te 

Calendar-Crestin-Ortodox.Ro va pune la dispozitie un script de abonare la newsletter personalizat. Utilizand acest script, puteti prelua controlul asupra modului in care arata newsletterului dvs.

Puteti alege una din urmatoarele variante:

  • E-Mail Zilnic - Primiti calendarul pe e-mail zilnic. Calendarul include si sinaxarul pentru ziua respectiva.
  • E-Mail Saptamanal - Primiti un singur e-mail pe saptamana, in ziua de luni, cu calendarul pentru saptamana curenta.
  • E-Mail Lunar - Primiti un singur e-mail pe luna, pe data de 1, cu calendarul pentru luna curenta.
  • E-Mail Zile Importante - Te ajuta sa nu pierzi nicio sarbatoare importanta. Primesti e-mailuri DOAR in zilele in care in calendar exista sarbatori cu cruce rosie.
Toate e-mailurile sunt expediate in cursul noptii, asadar atunci cand deschideti calculatorul pentru prima oara veti fi instiintat daca urmeaza o sarbatoare.

Incercam in mod continuu sa oferim vizitatorilor nostri informatiile pe care acestia le doresc, motiv pentru care suntem deschisi pentru idei noi. Daca doriti sa ne propuneti o noua varianta pentru expedierea de e-mailuri, o puteti face pe adresa de e-mail din subsolul paginii.

Trimite pe Yahoo Messenger  Scrie pe Facebook  Scrie pe Twitter

Afiseaza Calendar

Luna:
Anul:


Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 11 in /home/calendar/public_html/includes/boxes/calendar_azi.php on line 62

Calendarul Zilei


In aceasta luna, in ziua a douazeci si doua, pomenirea celui intru sfinti parintelui nostru si intocmai cu apostolii Averchie, episcopul

Ierapolei, facatorul de minuni.

 Sfantul Averchie, Episcop si Facator de Minuni din Hieropolis, a trait in secolul al II- lea in Frigia, mai exact Ierapolea (Hieropolis) Frigiei Salutare, pe vremea imparatiei lui Marcu Antonin (161-180). Orasul Hieropolis era plin de pagani si foarte putini crestini. Sfantul se ruga lui Dumnezeu pentru man[..]

Citeste Mai Departe

Alege Data Sinaxar

Ziua:
Luna:
Anul:

Spune si Altora

Trimite pe Yahoo Messenger  Scrie pe Facebook  Scrie pe Twitter